Prima zi a Dell Technologies World 2024 toate stirile si actualizarile in direct

Estimated read time 4 min read

Suntem în Las Vegas, pregătiți pentru prima zi a evenimentului din acest an, care promite să fie plin de noutăți și anunțuri importante.

Deschiderea Keynote

Michael Dell, Președinte și CEO al Dell Technologies, a deschis evenimentul alături de invitați speciali pentru a discuta despre computere, inteligență artificială și cloud. Urmăriți toate actualizările mai jos!

Mesajul Cheie de Deschidere


„Suntem la începutul unei noi ere a cunoașterii – era AI… și posibilitățile acesteia încorporează spiritul celor mai mari inovatori de azi,” spune Dell. Toți invitații VIP ai Dell au revenit pe scenă, alături de inovatori studenți, pentru a primi aplauzele publicului.


„Pentru a realiza posibilitățile AI, trebuie să facem acest lucru responsabil și să abordăm barierele de adopție în mod holistic,” spune Dell, afirmând că compania este pregătită să colaboreze cu guvernele.

Compania numește acest concept „AI pentru progresul uman” și oferă câteva exemple – cum doctorii folosesc AI pentru a avansa cercetarea, producătorii de alimente îmbunătățesc sustenabilitatea, iar studenții folosesc instrumente AI pentru a menține siguranța și securitatea societăților.

Perspectiva asupra AI


Pentru a încheia, Dell ne spune să privim imaginea de ansamblu când vine vorba de AI. „Întrebarea reală nu este cât de mare poate fi AI, ci cât de mult va face AI?” subliniind că încă mai sunt multe necunoscute și că, în mâinile greșite, poate fi o amenințare posibilă.

„În cele din urmă, AI va fi în centrul vieților noastre,” spune el, deci este important să fie instruită corect. Dar va consuma multă energie, iar Dell spune că se angajează să opereze infrastructura cât mai ecologic posibil – inclusiv centre de date sustenabile, management inteligent al energiei și surse de energie verde și regenerabilă.

Anunțuri Importante și Colaborări


„Avem două lucruri de făcut,” spune Jensen Huang, fondator și CEO al NVIDIA – modernizarea miliardelor de dolari în centre de date depășite și construirea de „fabrici AI” pentru alte industrii. Parteneriatul dintre NVIDIA și Dell va fi cel mai mare în domeniul calculului AI din istorie, Dell fiind singura companie care oferă o asemenea gamă de tehnologii și servicii.


„Valul AI este masiv,” adaugă Dell, cu cererea pentru token-uri în creștere de peste 1 cvadrilion până în 2028. „În cele din urmă, aplicațiile AI vor fi la fel de omniprezente ca internetul sau electricitatea,” spune el.


Următorul invitat este Sungwoo Hwang, președinte și CEO al Samsung SDS, care subliniază cum Dell ajută compania să îmbunătățească automatizarea, în special în construirea LLM-urilor on-premises.


Dell ne oferă o privire asupra inferenței, personalizării și asistenței AI la marginea rețelei. Compania anunță noi produse AI, inclusiv Dell PowerScale F910 și PowerEdge XE9680, precum și noi produse PowerSwitch dezvoltate alături de Broadcom și NVIDIA.


Dell subliniază importanța datelor în tot ceea ce fac, anunțând noul produs de stocare PowerStore Prime, care oferă cu până la 66% mai multă performanță și eficiență de clasă mondială.


Bill McDermott, președinte și CEO al ServiceNow, discută despre cum fiecare companie trebuie să devină o companie de inteligență în era AI și cum viteza va face diferența.


Dell vorbește despre trecerea de la calcul la cunoaștere, către era AI, și despre cum tehnologia va transforma modul în care trăim și muncim.


Michael Dell, Președinte și CEO, urcă pe scenă pentru a începe keynote-ul.

Prima zi a Dell Technologies World 2024 a fost plină de anunțuri majore și perspective interesante asupra viitorului tehnologiei și AI-ului. Evenimentul continuă cu multe alte sesiuni și prezentări interesante, așa că rămâneți conectați pentru mai multe actualizări!

Citeste si